”Af skade bliver man klog, men sjældent rig !”

Sådan lyder det gamle ordsprog og i hvert fald den sidste del af udsagnet er korrekt, når du spørger www.personskadeeksperten.dk, der har mere end 17 års erfaring og specialviden på området fra advokat Klaus Therkildsens behandling af sager om erstatning for personskade, særligt piskesmældssager, først som ansvarlig for sagsområdet hos Advodan Horsens og nu som selvstændig i KLAUS THERKILDSEN ADVOKATFIRMA.

Heller ikke www.personskadeeksperten.dk kan gøre dig rig, men kan hjælpe dig med at blive klogere på, hvad der er dine rettigheder (og dine begrænsninger), når der skal søges erstatning for personskade, uanset hvordan denne er opstået, og således være med til at sikre dig, at du som minimum får den erstatning du har krav på fra forsikringsselskabet eller den myndighed, der skal betale for at genoprette skaden – intet mere, men bestemt heller ikke mindre.

Du kan således ikke regne med at forsikringsselskabet er din rådgiver og således heller ikke har samme interesse i, at sikre dig dine samlede muligheder for erstatning og forsikringsdækning, som en uvildig advokat med speciale i erstatning og forsikring.

Men ”er gode råd så ikke dyre ?” – nej ikke nødvendigvis, når du spørger www.personskadeeksperten.dk, der ofte vil kunne tilbyde dig et loft på den egen betaling, du skal påregne oveni den del som forsikringsselskabet dækker, og i hvert fald kan det hurtigt blive endnu ”dyrere ikke at søge relevant rådgivning”, før erstatnings- eller forsikringssagen afsluttes med en alt for lille erstatnings- eller forsikringsdækning.

Da www.personskadeeksperten.dk samtidig tilbyder en indledende gratis vurdering af din sag enten under møde eller via forespørgsel fremsendt på mail, er der ikke ret mange gode argumenter for ikke at lade det komme an på en prøve – helt enkelt !

Det er vigtigt, at du kontakter www.personskadeeksperten.dk så tidligt som muligt i forløbet, så forsikringsselskabet til start får kvalificeret modspil og du undgår de mange faldgruber, som vejen til den rigtige erstatning ofte er brolagt med – du har selv rigeligt at se til, når uheldet har været ude og udfordringerne nærmest står i kø, så hvorfor stå alene.

Du kan fra www.personskadeeksperten.dk regne med 360 graders helhedsrådgivning i forhold til lige præcis dine behov og med effektiv sagsbehandling med et højt fagligt niveau fra start til slut i forløbet – og sagen er ikke slut før du er sikret en tilfredsstillende erstatning og forsik-ringsdækning også selvom det indebærer, at der skal føres retssag. I den forbindelse giver det tryghed for dig, at advokat Klaus Therkildsen har meget stor proceserfaring og kan føre din sag om nødvendigt helt til højesteret – ingen irriterende advokatskifte under vejs – helt enkelt !

Her på siden kan du finde gode råd og vejledning, og samtidig kan du læse hvad nuværende og tidligere kunder udtaler – og så kan du herudfra bedømme om der er sammenhæng mellem det www.personskadeeksperten.dk siger og det de faktisk leverer !

”Lyst til at give forsikringen en finger ?"- lad www.personskadeeksperten.dk give dig en hånd.

Ring derfor gerne allerede i dag på 75626008 eller 21446008
eller send en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
for en vurdering af din sag og lad den blive vores sag ...

Du har også mulighed for at møde frem til åbent kontor hver onsdag kl. 15-17 – se annonce under menupunktet ”Aktuelt”.